Haber

A Milli Kadın Basketbol Takımı Macaristan’ı mağlup etti

2023 FIBA ​​​​Avrupa Şampiyonası D Grubu 2. maçında Macaristan’ı 69-68 mağlup eden A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Ekrem Mutlu, oyunlarını her geçen gün geliştirdiklerini söyledi.

Stozice Arena’da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan deneyimli başantrenör, turnuvaya büyük hayallerle geldiklerini, oyuncularına güven ve inandıklarını ifade etti. En iyi oyuncular, en iyi hakemler burada. Avrupa’nın zindeleri burada. İnşallah dünyanın en güzelleriyle oynarlar.” dedi.

Bu takımın mirasının çok güçlü olduğunu, Avrupa’da 2. ve 3.’lükleri olduğunu, art arda olimpiyatlara katıldığını vurgulayan Ekrem Memnun sözlerini şöyle tamamladı:

“Hak ettiğimiz yerde olacağız. İlerlemeyi düşünüyoruz. Çalışmak, oynamak, eğlenmek, hiçbir şeyden korkmamak gerekiyor. Kolay mı? Çok zor. Çok sakatlıklarımız oldu. Her normal kadroda vardır.” Burada kendi dertleri var. Tüm oyuncularımıza yürekten inanıyorum. Kazanacağız, yine kazanacağız” dedi. Kaybediyoruz… Ama her geçen gün gelişiyoruz. Bu grubun geleceğinin çok iyi olduğuna inanıyorum ve aynı şekilde devam edeceğiz.”

Gökşen Fitik: “Her Maça Aynı Konsantrasyonla Oynuyoruz”

Milli basketbolcu Gökşen Fitik ise gruptaki her maçın öneminin farkında olduklarını ve her maça aynı konsantrasyonla çıktıklarını söyledi.

Gökşen Fitik, “Galibiyetten dolayı çok memnunuz. Verdiğimiz emekten dolayı gurur duyuyorum. Adım adım deneyerek devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanacağız. Umarım her şey bizim için çok keyifli olur.” .” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu