Haber

AK Parti Muş’un adayı açıklandı mı? SON DAKİKA 2024 AK Parti Muş Belediye Başkanı adayı kim?

AK Parti Muş’un adayı belli oldu mu? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Muş Belediye Başkanı adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti Muş’un adayı açıklandı mı? SON DAKİKA 2024 AK Parti Muş Belediye Başkanı adayı kim? Detaylar burada…

AK PARTİ MUŞ ADAYI ELENDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıda AK Parti Muş’un adayı Feyat Asya oldu. Buna göre Feyat Asya, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Muş Belediye Başkanı adayı olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Ankara ve Muş’un da aralarında bulunduğu birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ 2024 MUŞ BELEDİYESİ ADAYI KİMDİR?

Feyat Asya, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Muş Belediye Başkanı adayıydı.

MUŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEYAT ASYA KİMDİR?

Feyat Asya, 1 Mayıs 1970 yılında Muş’ta doğdu. Ortaokul ve lise öğrenimini Muş İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimini İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde almış, aynı zamanda İlahiyat alanında önlisans programını tamamlamıştır. Yüksek lisans derecesini Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında aldı. Feyat Asya evli ve dört çocuk babasıdır.

Meslek hayatına 1991 yılında Muş İl Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nde laboratuvar asistanı olarak başlayan Asya, daha sonra 1995 yılında Muş İl Müftülüğünde memur olarak çalıştı. 2005 yılında Personel Şefi olarak atandı ve Personel Şefi olarak görevine devam etti. 2007 yılından bu yana aynı kurumda İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.

2014-2019 yılları arasında Muş Belediye Başkanı olarak görev yapan Feyat Asya, 2019 yerel seçimlerinde ikinci kez Muş Belediye Başkanı seçildi.

manyas-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu