Haber

Aysever bile CHP’nin atılımını duyunca şok oldu: İzmirli kendini jiletleyecek!

Türk halkı 14 Mayıs Genel Seçimleri için sandık başına gidecek. Başkan ve milletvekilleri seçilecek. Partilerin aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunulması dün saat 17.00 itibariyle sona erdi. Listelerin YSK’ya sunulmasının ardından partilerin aday gösterdiği isimler de kamuoyuyla paylaşıldı.

PARTİYE YARALANAN KİŞİLER LİSTEDE!

CHP’lilerin listesinde başta CHP’liler olmak üzere birçok isim büyük tepki gördü. Neredeyse ‘hayır hayır’FETÖ olarak adlandırılan listede, geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve seçmenine hakaret eden, PKK bağlantılı adaylar yer alıyor.

ÖZDİL, SAYMAZ, DÜNDAR, SEVİNÇ, BALBAY! DURUMDA REAKSİYONLAR

DEVA Parti üyesi Sadullah Ergin başta olmak üzere bazı isimlerin CHP listelerinden milletvekili adayı olması CHP’lileri kızdırdı. CHP’li Ergin’in adaylığına CHP listesinden tepki gösteren İsmail Saymaz, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Şaban Sevinç ve Mustafa Balbay’ın geçtiğimiz yıllarda 7’nci Koalisyon’un Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile kişisel görüşmelerde bulunduğu CHP’lilere, ‘Kabul etmiyoruz’‘ dedi isyan bayrağını açarak.

“KEMAL BEY’E KAFAMI DUVARLARA VURARAK OY VERECEĞİM”

Aysever geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini ancak bundan büyük pişmanlık duyacağını itiraf etmişti.

7’nci Koalisyon’da partilere tepki gösteren Aysever, “Seçimde Kemal Bey’e oy vereceğim ama bunu kafamı duvarlara vurarak yapacağım kesin, çok pişman olacağım. Bakın Erdoğan’dan kurtulmak için geldiğimiz hale.”Sözlerini kullandı.

tarsus-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu