Ekonomi

BlackBerry 160 milyon dolarlık dönüştürülebilir tahvil sunacak

WATERLOO, ON – BlackBerry Limited (NYSE: BB; TSX: BB), nitelikli kurumsal alıcıları hedef alan özel bir arzla 2029’da vadesi dolacak 160 milyon dolarlık Dönüştürülebilir Kıdemli Tahvil sunmayı planladığını duyurdu. Piyasa koşullarına ve diğer faktörlere bağlı olan süreç, birincil alıcıların ihraç tarihinden itibaren 13 günlük süre içinde ilave 25 milyon dolarlık banknot satın alma seçeneğini de içeriyor.

Şirket, elde edilen geliri, 15 Şubat 2024 vadesi dolacak 150 milyon dolarlık %1,75 oranında uzatılabilir, dönüştürülebilir teminatsız borç senetlerini geri ödemek veya geri satın almak için kullanmayı planlıyor. Geri kalan fonlar genel kurumsal amaçlara tahsis edilecek. Bu tahviller, mevcut tahvillerden daha üst sıralarda yer alacak ve bu tarihten önce dönüştürülmediği, itfa edilmediği veya yeniden satın alınmadığı sürece 15 Şubat 2029’da vadesi dolacaktır. Faiz oranı ve birincil dönüşüm oranı da dahil olmak üzere spesifik koşullar, teklifin fiyatlandırılması sırasında belirlenecektir.

Arzın kapatılması standart şartlara tabidir ve Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nın onayını gerektirir. Dönüştürme sonrasında ihraç edilmesi beklenen senetler ve hisseler, Menkul Kıymetler Kanunu veya herhangi bir eyalet menkul kıymetler kanunu kapsamında tescil edilmemiştir. Bu nedenle yalnızca muafiyet şartlarına uygun olarak veya tescil gerektirmeyen durumlarda satılabilirler.

Küresel bir akıllı güvenlik yazılımı ve hizmetleri sağlayıcısı olan BlackBerry, bu teklifin kamuya açık olmadığını ve uygun kayıt veya muafiyetler olmadan yasadışı olacağı herhangi bir yargı bölgesinde satış talebinin bulunmadığını vurguluyor.

Bu haber BlackBerry Limited’in basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

karaburunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu