Ekonomi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam’da incelemelerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi ile Acıpayam’ın kapatıldığını duyurdu Spor Salonun yapımını inceledi. Projelerin bitmek üzere olduğunu kaydeden Önder Osman Zolan, “Acıpayam hak ettiği hizmetleri alıyor” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ilçesine kazandıracağı Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi ve Acıpayam Kapalı Spor Salonu inşaatına tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına yeni bir soluk getirecek tesisleri inceledi. Önder Osman Zolan’a Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve beraberindekiler eşlik etti.

Acıpayam’ın hak ettiği bir hizmetti.

Başkan Osman Zolan ise Acıpayam ilçesinin her geçen gün büyüyüp şehirleştiğini ve parmakla gösterilen bir şehir haline geldiğini söyledi. Bunların dışında ilçede daha yapılacak çok şey olduğunu belirten Önder Zolan, “Birincisi depremde zarar gören kapalı kapalı alan. spor Salonun yeniden inşasıydı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve hep birlikte kapalı spor salonu inşaatına başladık. Şimdi bitti. Yerinde inceledim gerçekten çok güzel bizim Acıpayam’a çok yakışmış. İnşallah burada gençlerimiz geleceğe daha iyi hazırlanacaklar” diye konuştu. Başkan Zolan, bir diğer yapının da Acıpayam’ın en büyük ihtiyaçlarından biri olan Gençlik ve Kültür Merkezi olduğunu ve ilçenin büyük bir eksiklik hissettiğini söyledi. Bu yapı, her iki tesisin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirterek, hak ettiği hizmetleri alacağını söyledi.

“Tüm ilçelerimize aynı anlayışla hizmet veriyoruz”

Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’ni Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam Belediyesi ve bakanlığın desteğiyle inşa ettiklerini belirten Başkan Zolan, “‘Denizli’de ne oluyorsa bizim ilçelerimizde de öyle olur’ dedik. muhteşem bir kongre ve kültür merkezi “Şimdi aynı formda bir gençlik ve kültür merkezini Acıpayam’ımıza yapıyoruz. Acıpayamımıza bu kadar hizmet edemiyoruz. Tüm ilçelerimize aynı anlayışla hizmet veriyoruz. Özellikle gençlerimiz için yaptığımız bu projeler geleceğimize daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Ben zaten Acıpayam’ım.” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu