Haber

Fenerbahçe, Moldova ekibi Zimbru’yu 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldovalı grup Zimbru’yu 4-0 yenerek üst tura yükselen Fenerbahçe’de iki gol atan Batshuayi, “Hem Fenerbahçe hem de ülke adına olumlu bir akşam oldu. “

Zimbru Stadı’nda oynanan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, hem hücumda hem de defansta uygun bir oyun oynadıklarını ve iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Batshuayi, 2 gol atıp kazanma hakkında yorum yaptı:

“Mutluyuz ama maçlar bizi bekliyor, en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Bir forvetin her zaman sabırlı olması veya mümkünse gol atması gerekiyor. Her zaman sahada hazır olmalısınız. Açıkçası ben 3. golü atmak istedim ama beceremedim.Buradaki en kıymetli şey kazanan.Bizim için mutluluk verici.Bu galibiyet ülke puanı açısından da çok değerli.Fenerbahçe için de ülke için de olumlu bir akşam oldu. Sıralamada önde olmak için.”

Mert Hakan Yandaş: “Bu turlar hak ettiğimiz ırklar değil”

Başarılı bir oyun sergileyen Mert Hakan Yandaş, “Güzel hayallerimiz var. Neden olmasın? Biz hayal kuruyoruz” dedi. dedi.

Türkiye’yi UEFA ülke sıralamasında daha yukarılara taşımayı hedeflediklerini vurgulayan başarılı futbolcu, “Çünkü bunlar bizim hak ettiğimiz tipler değil. İlk maçı 5-0 kazandık. Ancak işin ciddiyetini ve takıma saygıyı konuştuk. rakip içeride.ilk yarı oyunu biraz açamadık pasif kaldık ama ikinci yarı daha iştahlı oynayarak gol yedik.her şey için çok erken çok güzel maçtı Rakibimizi de tebrik ediyoruz.Ligimiz daha çetin, daha zorlu bir lig.Bunun bilincindeyiz.Daha gidecek çok yolumuz var.Umarım bu dönem daha güzel işler yaparak beklediğimiz şampiyonluğu kazanırız.” alacağım.” söz konusu.

Bu sezon Fenerbahçe’de 4. yılını geçireceğini kaydeden Mert Hakan Yandaş, İsmail Kartal ile daha önce çalıştıklarını belirterek, “Burada oynamak istediğim oyun benim Sivas’ta oynadığım oyuna benziyor. Saha… En sevdiğim şey serbest oynamak.Hocamız sahaya özgürlüğü aktarır.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım,oynasam da oynamasam da takıma katkı sağlamaya çalışırım.Çünkü İsmail Kartal’ın oyununu çok seviyorum. , Daha iştahla oynuyorum. Umarım topluluğumuz adına iyi davranır.” sözlerini kullandı.

haberbergama.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu