Yaşam

Galatasaray’a küfürler yağdıran Ertan Saban’a yanıt veren Şahin Irmak, özür diledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bilir dizisinin başrol oyuncusu. Ertan Şaban Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası bir görüntü yayınlayarak Galatasaray’a küfürler yağdırdı. Şaban, görüntülerin tepkisi için özür dilerken, meslektaşı Şahin Irmak ise küfür ettiği videoya küfürler yağdırarak karşılık verdi.

ÜNLÜ İSİMLER GİRDİ

Şaban’ın küfürlü görüntüsünü Instagram hesabından yayınlayan Şahin Irmak, “Ağzından çıkanı duymayan, sevinmesini bilmeyen insan” sözlerini kullandı. Irmak’ın paylaşımına tepki gösteren oyuncu Sinan Tuzcu, “Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır kim bilir, yıllarca oyundan uzaklaşma demeden maç maç koştum, tribünler ne diyeceğim” dedi. deme dostum gereksiz duymak saçma!Ertan Saban iyi bir Beşiktaş taraftarı, galibiyeti kutluyor maçı, Bu kadar basit, saçmalamayın, her eleştirmenin yüksek sesle söylediği şarkıları da biliyoruz. Tuzcu’nun sözleri üzerine Irmak, “Aynen öyle Sinan, birbirinizin annesine küfretmeye devam edin. Ahlak polisine gerek yok!” diye yanıtladı.

ŞAHİN İRMAK İTİRAZI

Şaban için yaptıklarının kendisine yakışmadığını söyleyen Şahin Irmak, yeni bir paylaşım yaparak özür diledi. Oyuncu yeni paylaşımında, “Dün kendime sevmediğim bir şeyi söylediğim için Ertan Şaban’dan özür dilerim. Buradan özür dilerim… Çünkü inzivada özür dilemenin hiçbir değeri yoktur. sektör bu gerilimi fırsata çevirmeye çalışıyor! Güler yüzlü, güler yüzlü” ifadeleri kullanıldı.

guceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu