Haber

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Galatasaray ile eşleştiği için mutlu

Kayserispor Lideri Ali Çamlı, fikstürün ilk haftasında Galatasaray ile eşleştiği için mutlu olduğunu belirterek, “İlk hafta ya Fenerbahçe’yi ya da Galatasaray’ı çekmek istedim, düşündüğüm gibi oldu” dedi. söz konusu.

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun fikstürünü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Antrenman Tesislerinde çektikten sonra basına açıklamalarda bulunan Çamlı, sezonun hem Kayserispor hem de tüm kulüpler için hayırlı olmasını diledi.

Lige sponsor olduğu için Trendyol’a teşekkür eden Çamlı, ligin ilk haftasında Galatasaray’da forma giyeceği için mutlu olduğunu belirtti.

Sezonun ilk maçında son şampiyon Galatasaray’ı konuk edeceklerini hatırlatan Çamlı, şunları kaydetti:

“Türkiye şampiyonu ile ilk maçına çıkmak o grup için bir gururdur. Seyirci keyif alır, keyifli bir maç olur. Ligimizin kardeşlik, sevgi ve muhabbet içinde geçmesi en büyük temennimdir. Şimdi Türkiye Başkan ülke haline geldi.”Girdiğimiz davranışlarla lider bir ülke insanının olması gerektiği gibi olmalıyız. O yüzden sevginin, kardeşliğin ve hoşgörünün hakim olduğu bir dönem diliyorum, hakemliği elimizden aldık. gündem olur ve sahada sadece ayaklar ve futbol konuşur. Çok rahat bir maç olacak.”

“Kayseri seyircisi transfer panosu açılır mı kapanır mı diye hep tedirgin oluyor”

Süper Lig’de büyük takım, küçük takım fenomeni olmadığını vurgulayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Artık takımlar bu ligde kalabilmek için çok önemli çabalar sarf ediyor. Her grup her takımı yenebilir. Diziliş yapın.” dedi.

Camia olarak lige renk kattıklarını belirten Çamlı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Çirkinleştirmeden futbol oynamayan bir kulübüz. Teknik kadromuz çok yeterli. Onlarla devam ediyoruz. Geçen sene oyuncularımızla devam etme kararı almıştık. Kayseri seyircisi transfer panosu açılıp açılmayacağı konusunda hep tedirgin. ya da kapalı. Kayseri şehri ve Kayserispor için yapılacak en gerçek şey bu. Ne olduysa yapılacak diye kimse merak etmesin. Bela bir süreçtir, bela bir süreçtir. ekonomi ama biz büyük bir şehiriz. Kayserispor şehrin en pahalı markası. Bu nedenle seyircilerimizden sakin olmalarını, sabırlı olmalarını ve Kayserispor için en iyisini yapacağımızdan şüphe duymamalarını rica ediyorum. Dönem bize ve tüm kulüplerimize hayırlı olsun.”

guneysinirajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu