Ekonomi

OKX Liquid Market kurumsal işlem hacminde 1 milyar doları aştı!

 
Küresel kripto para borsası OKX’in kurumsal trader’lar için özel olarak hazırladığı likidite ağı Liquid Market’in işlem hacmi bu yıl 1 milyar doları aştı. Borsa tarafından yapılan açıklamaya göre bu hızlı büyümenin temelinde OKX’in özellikle kurumsal müşteriler için geliştirme çalışmalarına verdiği önem yatıyor.
 
Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası ve işlem hacmi açısından lider Web3 teknoloji şirketi OKX, ekosistemdeki talepler doğrultusunda kurumsal trader’lar için özel olarak hazırlanan likidite ağı Liquid Market’in 2023 yılındaki işlem hacminin 2023’ü aştığını açıkladı. Toplam 1 milyar dolar.
 
Kullanıcı isteklerine dayalı olarak başlatılan OKX Liquid Market, derin kurumsal likidite erişiminin yanı sıra geniş ölçekte çalışmak için gelecekteki spreadler, büyük seçeneklerle blok ticareti ve spot OTC dahil olmak üzere bir dizi kripto ticaret stratejisine erişim fırsatı sunar. Her iki ayağın tek tıkla çalıştırılması; Tüccarların, çiftlik fonlama oranları için hızlı bir şekilde verimli ve düşük riskli spread ticareti yapmasına, nakit ve taşıma süreçleri yoluyla getiri elde etmesine ve süresi dolmuş vadeli işlem hedge’lerini devretmesine olanak tanır.
 
“Kurumsal tüccarlar için popüler bir destinasyon olmayı hedefliyoruz”
 
OKX Liquid Market’in elde ettiği başarı hakkında yorum yapan OKX Global Kurumsal Yönetim Direktörü Lennix Lai, “Kurumsal müşteriler likidite, üstün fiyat yapıları ve gelişmiş süreç stratejilerinin akıcı bir şekilde uygulanmasını istiyor. Likit Piyasasını müşterilerimizin taleplerini karşılayabilecekleri bir alan olarak tasarladık ve geldiğimiz noktada piyasanın bu yaklaşıma cevap verdiğini görüyoruz. Tutkumuz, kurumsal tacirlerin ihtiyaçlarını dinlemek; Teknik uzmanlığımızı, yaratıcılığımızı ve çalışma tasarımımızı kullanarak en uygun platformu oluşturarak onların uğrak noktası olmayı hedefliyoruz.” terimleri kullandı.
 
OKX Liquid Market kurumsal müşterilerine yenilikler sunuyor
 
İş akışlarını otomatikleştiren OKX Liquid Market, entegre bir konum oluşturucu sunar ve ikili kotasyonlarla anonim kotasyon isteklerini etkinleştirir. Borsa bu nedenle klasik fiyat teklifi talebi sürecini gözden geçiriyor. OKX kullanıcıları, tek bir tıklamayla çok ayaklı stratejiler oluşturabilir ve gelecekteki spreadler ve önemli süreçler için teklif isteyebilir. Ayrıca platform, OKX’in risk yönetimi ve ödeme sistemi sayesinde uçtan uca bağlantı ile desteklenen lider bir güvenlik anlayışı sunuyor. OKX’in 50 milyon küresel kullanıcıya ulaşmasını sağlayan küresel genişleme politikalarının temelinde OKX Liquid Market’in kaydettiği büyüme yer alıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu