Yaşam

A Little Daylight Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: A Little Daylight 35. Bölüm Fragmanı ve Final Bölüm Özeti

ATV’de yayınlanan NG Medya imzalı Bir Küçük Günışık dizisi kısa sürede geniş izleyici kitlesi kazandı. Ayrıca Berk Oktay ve Seray Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizilerle adından söz ettirmesiyle de büyük ilgi görüyor. Her bölümüyle izleyenleri kendine hayran bırakan dizi pazartesi günleri ekranlara geliyor. Son 34. bölüm fragmanı yayınlanan başarılı yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Küçük Gün Işığı 35. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Ekranların başarılı drama yapımlarından Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümüyle 22 Mayıs Pazartesi akşamı atv izleyicisiyle buluşacak.

Büyük beğeni toplayan dizinin yayınlanan son bölümünde herkesin yüreği ağzına geldi. İşte My Little Daylight 35. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Serinin son bölümünde; Elif, Fırat’ın Sude ile birlikte olduğunu öğrenir ve kendini kaybeder. Fırat yaptıklarından pişman olsa da Elif oldukça kırgın ve kızgındır.

Aldatıldığını öğrenen Elif, Güneş’i de alıp evden çıkmak ister. Ancak Ayten, Güneş’in ortada olduğunu söylüyor.

Elif’ten vazgeçmeyen Fırat, Sude’nin hamile olduğunu öğrenir ve Sinan’la karşı karşıya gelir.

Serinin yeni bölümünde; Elif, Fırat’tan boşanmaya karar verir ve Güneş’le evden ayrılır. Bu durum Sude’yi çok mutlu eder.

Sude’nin hamileliği herkesi rahatsız ederken bu durum en çok Güneş’i üzüyor. Ancak yaşanan gerilime dayanamayan Sude’nin durumu bir anda kötüleşir.

İşte Biraz Gün Işığı 35. Bölüm Fragmanı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu