Haber

Antikkapı’da yeni nesil üretim teknolojisi

Antikkapı, paketleme makinesi ile 5 bin adet hazır gıdayı 8 saatte güvenli ve hijyenik bir şekilde paketliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş. yeni nesil üretim teknolojilerini yakından takip ederek şehir halkına hizmet vermektedir. Bu kapsamda Antikkapı, üretim tesisinde kullanmaya başladığı paketleme ve paketleme makinesi ile catering yemek hizmetinde 8 saatte 5 bin hazır gıdayı güvenli ve hijyenik bir şekilde paketliyor. Antikkapı çalışmalarını son nesil paketleme makinesi ile el değmeden vatandaşlara ulaştırıyor.

EL OLMADAN PAKETLEME

Antikkapı A.Ş. üretim tesisinde kullanılmaya başlanan paketleme makinesi paketleme sistemini daha düzenli hale getirdi. Üç gözlü yemek kaplarına çorba, yardımcı iş (pirinç-makarna) ve ana yemek konularak hazırlanan işler el değmeden makinede paketlenir. Paketli yemekler taşınırken birbirine karışmaz, akma, dökülme yapmaz.

SICAK İŞ HİZMETİ

Son teknoloji ekipmanlarla donatılmış makinede hijyen ve kalite standartlarına uygun üretim yapılmaktadır. Catering yemek hizmetinde en kıymetli şey ürünlerin tüketiciye ulaşırken soğumaması ve lezzetini kaybetmemesidir. Bu makinede makul bir sıcaklıkta paketlenen yemekler hava ile temas etmedikleri için sıcak kalabilirler. Paketlenmiş eserler servis edilmeden önce termokutulara yerleştirildiğinde yaklaşık 5 saat sıcak kalabilir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen sistem, işin doğal rengini ve besin maliyetlerini korur. Kolay kargo avantajı sağlayan paketler bakteri oluşumunu da engellemektedir.

RAMAZAN’DA BÜYÜK HİZMET

Ramazan ayında toplu iftar programları, sıcak ve fast food servisini vazgeçilmez kılıyor. Antikkapı, 8 saatte 5 bin adet üretim yapan paketleme makinesi ile kentlilere değerli bir hizmet sunuyor. Antikkapı, bu yeni sistemle ambalajlı çalışmaları sıcak, hızlı ve hijyenik bir ortamda tüketicilerine sunuyor.

GENİŞ BİR ALANDA HİZMET VERİYOR

Antikkapı bünyesinde 7 restoran, 12 düğün salonu, Sekapark Otel, Antikkapı Petrol Ofisi, Miço Kadınlar Plajı, kamp ve kafeteryalar, portatif afet araçları gibi geniş bir alanda hizmet vermektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-sandikli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu