Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik’te gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’te düzenlenen programa “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” programı adını vererek gençlere seslendi.

Gençlerin yoğun ısrarı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirilen programa bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde Pendik’in yoğun desteğini alacaklarına inandığını belirtti.

Pendik’in 14 Mayıs’ta neler yapacağını görmek üzere olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ama tabii ki durmayacağız, daha çok çalışacağız ve inşallah sandıkları havaya uçuracağız. Esas meseleye özellikle sesleniyorum. Kademe, kadın kolları ve gençlik;durma devam diyorum.Biliyorsunuz bu sloganımız ilk günden beri devam eden bir slogandır.Gençlerimiz bugüne kadar bundan asla taviz vermediler ve şimdilerde Yapmayacaklarına inanıyorum.” söz konusu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olan kurumun da genç olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Bu genç kadroyla birlikte inşallah Anadolu Yakası’ndan farklı bir ses getireceğine inanıyorum. 1. Bölge, 14 Mayıs’ta.” ifadesini kullandı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için gençlerden açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Pendik gençliği çok dinamik. Pendik’teki (Murat Kurum) liderliğinizin bu genç kadroyla çok farklı bir sonuç getirmesini temenni ediyorum. Güçlü tutacağız. birinci bölgenin önemli bir ilçesi olan Pendik de inşallah Kadıköy’ü geride bıraksın.” dedi.

Salondakilere, “Gençler biz buna hazır mıyız, Kadıköy’ü geride bırakmaya hazır mıyız?” Gençler Erdoğan’a “Evet” yanıtını verdi.

AK Parti döneminde gerçekleştirilen bazı çalışmaları gençlere anlatan Kurum, programa katılan gençlerin sorularını yanıtladı.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Lideri Muhammed Cem Çekerek, Pendik Gençlik Kolları Lideri Muhammet Enes Savaş ve AK Parti’nin en genç milletvekili adaylarından 19 yaşındaki Murat Arman Sonay da birer konuşma yaptı.

Bu arada Kurumun direksiyonuna geçen TOGG’a gençler de yoğun ilgi gösterdi.

ayvalikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu