Yaşam

Arda Kural bakın soluğu nerede aldı!

Ünlü oyuncu Arda Kural, dün gece Bigo Live isimli canlı yayın uygulamasında yayın açtı. Uzun vakittir kendisini merak eden hayranları Bigo Live indirerek yayınına koştu. Arda Kural; onunla tanışmak, konuşmak isteyen Bigo’daki hayranlarıyla sohbet etti, sorular sordu.

Arda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

“Hala çok yakışıklısın”

Arda’nın yayını sırasında hayranları iltifat yağmuruna tuttu. Yorumlarda ve ortak yayın açtığında büyük sevinç yaşadığını lisana getiren izleyiciler ve yayıncılar, Arda Kural’la tanışma fırsatı buldukları için hayli memnun oldular, birtakım yayıncılar heyecandan donakaldı. Yayına davet ettiği hayranları, Arda Kural’a “Hala çok yakışıklısın.”, “İlk aşık olduğum ünlüsün.”, “Yerli Leonardo DiCaprio’muzsun.”, “Sana bayılıyoruz.” üzere iltifatlarda bulundular. Kendisine iltifat eden hayranlarına Arda, “Siz cansınız, ne kadar sempatik sözler bunlar, siz burayı kaliteli yapıyorsunuz, var olun.” formunda yanıtlar verdi, çokça gülümsedi. Emret Kumandanım dizisiyle tanındığı sahnelerin sıkça kelamı geçen yayında izleyiciler, “Abi senin leylim ley söylediğin o performansa bitiyorum.” diyerek daima Arda’dan bu şarkıyı söylemesini rica etti. Bigo’daki canlı yayın esnasında Arda’nın yanındaki dostu gitar çaldı, istek kesimleri çalıp söyledikleri anlar kameralara samimi anlar yansıttı. İzleyiciler yayın esnasında sohbet kısmına birbirinden hoş yorumlar bıraktı, birbirinin arkası gelen yorumları okumaya Arda yetişemedi!

Hayranlarla kıyasıya düello

Bigo Live’ın PK denilen düello özelliği ile hayranlarıyla müsabakalar yapan Arda Kural, herkese eğlenceli anlar yaşattı. Abi beni takip eder misin biçiminde gelen talepleri kırmadı, isteyen hayranlarıyla tekrar PK yapabileceğini söyledi. Çoklukla son anda kendisine gönderilen büyük armağanlarla PK’ları kazanan ünlü oyuncu dün geceki yayınında hayli armağan kazandı. Yayın boyunca izlenme sayısı giderek artan Arda Kural, Bigo’da en çok izlenen yayıncı kategorisine yükseldi.

“Arda abi nasılsın?”

Hayranları tarafından epey merak edilen Arda Kural’a nasıl olduğu sorulduğunda “Fena değildi, artık güzel gidiyor. Her şey yolunda.” dedi. Hayranlarının “Yakında projeler var mı, Bigo harici neler yapıyorsun?” sorularına, şu an sinema, dizi ile ilgileniyorum halinde karşılık verdi. Onun yeterli olduğunu gören hayranları hayli memnun oldu.

“Her gece Bigo’dayım”

Arda Kural, Tiktok ve Instagram’da da yayın açtığını lakin Bigo’yu daha çok sevdiğini belirtti, “Buradaki insanlar, sohbet muhabbet çok güzel, çok samimi” dedi. Bundan sonra Bigo’da her gece yayın açacağının altını çizdi.

Arda Kural kimdir?

Bir mühlet evvel ruhsal hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sıhhatine kavuşan Arda Kural, son günlerde imaj değişikliği ile gündeme gelmişti. Eski günlerine dönmeye çalışan ve kendinden sıklıkla kelam ettiren Arda Kural kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Arda Kural ne ile tanınır?

Arda Kural 12 Nisan 1980 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. Yalova Sanayi Meslek Lisesi’nde kimya kısmından mezun olmuştur. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimleri almıştır. 1999 yılında kendi kurmuş olduğu Roman Tiyatrosu’nda tiyatro mesleğine birinci adımını atmıştır. Daha sonra kendi yazdığı Belirtisiz Objeler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk üzere tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Arda Kural’ı hangi dizi ve sinemalardan hatırlıyoruz?

Arda Kural televizyona birinci adımını Kral TV’de VJ’lik yaparak atmıştır. Akabinde 1999 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde yer almış, Leonardo Dicaprio’ya olan benzerliği ile kendisinden epey kelam ettirmiştir. İkinci çıkışı ise 2003 yılında Lise Defteri isimli dizide Ediz rolü ile olmuştur. Daha sonra 2005 yılında Emret Kumandanım dizisindeki Ferit rolü ile mesleğini bir üst noktaya taşımıştır. Birçok farklı projede daha yer alan Arda Kural son yer aldığı Kubilay isimli projeden parasını alamadığı için ekonomik külfetlere girmiş ve psikoz belirtileri göstermeye başlamıştır. Daha sonra tedavi olmuş ve tekrar sıhhatine kavuşmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu