Haber

Dilan-Engin Polat Çiftinin Trend Lüks Araçları Kayyum Otoparkına Çekildi!

‘Vergi kaçakçılığı’ ve ‘kara para aklama’ gibi kabahatlerden soruşturulan ve geçtiğimiz günlerde operasyon yürütülen Dilan Polat ve Engin Polat’a ait lüks araçların Zeytinburnu’ndaki kayyum otoparkında görüntüleri ortaya çıktı.

Lüks hayatlarıyla sosyal medyada sıklıkla gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesine Dair Kanun, Vergi Usul Kanunu ve Vergi Usul Kanunu’na aykırılık” iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Hakkında Yönetmelik”.

Mali Kabahatler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda Engin ve Dilan Polat çifti gözaltına alındı. Aralarında Engin ve Dilan Polat çiftinin de bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklanarak Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyon kapsamında Polat çiftinin ev ve iş yerlerinde 14 araca el koydu. Ele geçirilen araçlar çekicilerle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine getirilerek burada sergilendi.

Karakolda sergilenen araçlar daha sonra otoparka götürüldü. Kayyumun otoparkında Polat ailesine ait 9 araç görüldü. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu