Teknoloji

LG, Sivas’ta yeni mağaza açtı

LG Electronics (LG), Sivas’ta LG Brandshop mağazası açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre LG, teknoloji tutkunlarının son teknoloji LG ürünlerini deneyimleyebileceği LG Brandshop mağazalarını ardı ardına açmaya devam ediyor. LG Brandshop Sivas mağazası, 2019 yılından itibaren hızla genişlemeye başlayan LG Brandshop ağına yakın zamanda katıldı.

Dünyanın her yerindeki kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak üzere geliştirilen yüksek teknolojili ürünleri, LG tüketicilerinin yanı sıra tüm teknoloji severlerin de yakından görüp incelemesine olanak tanıyan LG Brandshop mağazaları, buluşma noktaları haline geliyor. Kullanıcıların kaliteli bir hayat yaşamasını ve değerli anların tadını çıkarmasını sağlayan eserlerin sergilendiği LG Brandshop mağazalarını ziyaret edenler, hayatlarını kolaylaştıracak eserleri görmenin yanı sıra LG’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve çalışmalar hakkında da bilgi alabiliyor. Çevre ve sürdürülebilirlik adına.

LG TV, ses sistemi, hoparlör ve kablosuz dik süpürge gibi ürünlerin yanı sıra enerji tasarruflu beyaz eşyalar, klimalar ve LG ThinQ özelliği ile uzaktan yönetilebilen cihazlar da LG Brandshop mağazalarının ilgi çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Bir televizyondan çok daha fazlası olan LG OLED TV’ler, gerektiğinde kişisel asistan, gerektiğinde nadide bir sanat eseri işlevi gören, birbirleriyle haberleşen buzdolapları, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri ve kurutucular, günlük ev işlerinin zahmetsizce yönetilmesini sağlıyor. 120 dakikaya kadar pil ömrüne sahip ev aletleri. Süpürmeyi kolaylaştıran kablosuz dik elektrikli süpürgeler, LG Brandshop Sivas’ta tüketicilerin onayına ve incelemesine sunuluyor.

Açıklamada mağaza açılışında konuşmasına yer verilen LG Beyaz Eşya Ürün Müdürü Jimmy Lee, LG markasını Sivas tüketicisiyle buluşturmaktan son derece mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “İlgilenen herkes Teknolojiye meraklı ve son teknolojik gelişmeleri ve bu gelişmelerin günlük yaşamlarına katacağı faydaları merak eden LG ürünlerini deneyimlemek için sizleri mağazamıza davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya, TV ve Ses Sistemleri Satış Lideri Bülent Bülbül, LG Electronics Türkiye olarak yatırımlarına tüm hızıyla devam ettiklerini, hedeflerinin çok yakında tüm Türkiye’yi LG Brandshop mağazalarıyla donatmak olduğunu belirtti.

oguzlarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu