Haber

Murat Boz’un Yeni Aşkından Hande Erçel’in İnanılmaz Fotoğraflarına, 13 Kasım Magazin Etkinlikleri

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberler için doğru içeriği size ulaştırabiliriz…?

1. Ünlü oyuncu Kubilay Aka, aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla hayranlarını sevindirdi!

2. Dilan Polat her zaman Türkiye’nin gündemindedir. Cüneyt Özdemir’in yönettiği Enercii belgeseli en çok izlenen ikinci belgesel oldu ve çok tepki aldı.

3. Türkçe rap sektöründe çıkardığı modüllerle beğeni toplayan Gazapizm, Twitter hesabından sahne adını eleştiren bir kullanıcıya yanıt verdi.

4. Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift, Arjantin ekonomisinin çöküşüne çare oldu. Süperstarın ülkede verdiği konser, başkanlık seçimlerine iki hafta kala döviz sorunu yaşayan Arjantin ekonomisine yeni bir soluk getirdi.

5. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı ‘İstanbul’a Son Çağrı’ filmiyle gündeme geldi. Şimdi de New York’ta Vogue Film Magazine için kamera karşısına geçti.

6. Model ve sunucu Chrissy Teigen katıldığı galada yaşadığı talihsiz olay nedeniyle zor günler geçirdi.

7. Farah Zeynep Abdullah, son dönemde 16 Ekim’de Amazon Prime’da vizyona girecek ‘Bihter’ filmiyle gündemde. Sosyal medyada da oldukça aktif olan ünlü oyuncunun her paylaşımı heyecan yaratıyor. Şimdi de Boran Kuzum’la ilgili bir gönderi paylaştı.

8. Son yıllarda şekil değişiklikleriyle sürekli gündemde olan Merve Boluğur, yine imajını değiştirdi. Bunun üzerine “Neden eski halinize dönmüyorsunuz?” diyen bir takipçisine yanıt veren Boluğur, değişim tartışmalarına son verdi.

9. Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından dikkatler başka olaylara çevrildi. Kısa sürede inanılmaz bir yükseliş yaşayan, tıpkı Dilan Polat gibi pek çok fenomen mercek altına alındı. Rabia Toprak da bu isimlerden biri. Kısa sürede yaşadığı değişimle dikkat çeken Rabia Toprak’ın geçmişten günümüze nasıl değiştiğini görün…

10. Daha önce pek çok kişiyle ilişkisi olan, hatta evlenip boşanan Murat Dalkılıç, aradığı aşkı yeni sevgilisi Edda Dora’da buldu. Uyumları herkesi kıskandıran bu çiftten yeni pozlar geldi. Çiftin bu pozları sosyal medyayı kısa sürede salladı.

11. Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ve artık birçok yerde performans sergileyen Murat Övüç, sosyal medyada ağladığı bir görüntüyü paylaşmasıyla gündeme geldi. Ardından 2. Sayfa magazin programına konuk olan Sevda Türküsev, son dönemdeki olayların incelenmesine atıfta bulunarak, “Murat Övüç de muayene edilmeli, halkı zehirliyor” dedi. gibi ifadeler kullanmasına dayanamıyordu.

12. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması nedeniyle geceye Edis ve Sıla’nın birlikte çektirdiği manzara damgasını vurdu. Şimdi Gazete Magazin’in haberine göre; Bu süper gecenin maliyeti konuşulmaya başlandı.

13. Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi bir takım iddialarla tutuklandı. Çiftin ne kadar ceza alacağı merak konusu olurken, eski avukat Çağdaş Çelik’ten açıklama geldi!

14. Bildiğiniz gibi ünlü şarkıcı Murat Boz’un adını uzun zamandır duymuyoruz. Ancak söylenenlere göre güzel şehzade Murat Boz’un yalnız günleri geride kalmıştır. Oyuncu Gülper Özdemir’le yepyeni bir aşk başladı!

15. Bir dönemin pop tanrıçası Britney Spears, şimdilerde ya Instagram pozlarıyla ya da yazdığı anılarla gündemde. Ekim ayı sonunda raflarda yerini alan anı kitabının filme çekileceği haberi sinema dünyasını heyecanlandırdı. Şimdilik filmin haklarını hangi yapım şirketinin alacağı belli değil ancak hepimizin tanıdığı isimler bunun için yarıştı.

16. Rekortmenlik yapan Kızılcık Şerbeti dizisinde sevilen karakter Ömer’i canlandıran Barış Kılıç, eşi Ayşegül Kılıç ile romantik pozlar verdi. Yıllardır eskimeyen evlilikteki bu yeni pozlar sosyal medyaya damgasını vurdu.

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen 17. Aslı Enver, geçen yıl evlendiği eşi Berkin Gökbudak’la evlilik yıl dönümlerini romantik karelerle kutladı.

18. Adımları son dönemde gündem olan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla da adından çokça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı ile katıldığı bir düğünden yeni pozlarını paylaşan Hande Erçel’in dünyayı ateşe verdiğini söyleyebiliriz.

19. Oasis yıldızı Noel Gllagher ve eşi Sara MacDonald, 22 yıllık ilişkilerine son verdi. Boşanma sonucunda MacDonald’ın alacağı tazminat, bunu duyanları şok etti.

20. Mayıs ayında dünya evine giren Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Doğal olarak bunlarla ilgili tezler de gündemde. İddialara göre çiftin İspanya’da ev satın aldığı söyleniyor.

21. Bloomberght ekranlarında Ali Sunal’ın sunduğu ‘Ali ile Aramızda’ programına katılan Kızılcık Şerbetinin Pembesi Sibel Taşçıoğlu, lise aşkıyla evlenme hikayesini anlattı.

eskipazar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu