Teknoloji

Nubia Red Magic 8 Pro Serisi Tanıtıldı

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Nubia, yeni amiral gemisi telefonlarını tanıttı. Red Magic 8 Pro ve 8 Pro+ tanıtıldı. Çinli üreticinin her iki telefonu da sıra dışı ve fütüristik bir tasarıma ev sahipliği yapıyor.

Yeni Red Magic 8 Pro serisindeki her iki model de günümüzde mevcut olan en güçlü işlemcilerdir. Qualcomm Aslanağzı 8 Nesil 2 yonga setini barındırır. Önce telefonların ortak noktalarına sonra da farklılık gösterdikleri noktalara bakalım.

Nubia Red Magic 8 serisi neler sunuyor?

“Standart” telefon özellikleri:

Nubia Red Magic 8 Pro ve 8 Pro+, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç ekrana sahiptir. telefonlar, 8, 12 ve 16 GB RAM seçenekler ve 1 TB’a kadar depolama alanı. Her iki modelin de kamera kasası birebir lenslere ev sahipliği yapıyor.

Telefonların ana kamerası, 50 MP Samsung GN5 sensöründen oluşturulmuş. Ayrıca 8 MP ultra geniş açılı ve 2 MP makro kamera sunuluyor. Ayrıca 16MP ön kamera var.

‘Standart’ özelliklerde birbirinden ayrılan iki telefonun en değerli yanı bataryasında saklı. 8 Pro 6.000 mAh8 Pro+ ise bataryaya 5.000 mAh bataryası var Öte yandan 8 Pro 80W; 8 Pro+, 165 W hızlı şarj tabanı sunar.

Red Magic 8 Pro+’ın diğer modele göre daha az kapasiteye sahip olması, 165W hızlı şarj için gerekli olan donanımdan kaynaklanıyor. Nubia, bu ekipmanları gövdeye tam olarak oturtmak için bataryayı kısmaya karar verdi.

Red Magic 8 serisinde sadece neler bulabileceğinize bir bakalım:

Nubia, oyunculara odaklanan Red Magic 8 serisinde sadece oyuncular için faydalı olan bazı özelliklere de yer veriyor. Cihazlar daha iyi ses, renk ve dokunma hassasiyeti için ‘bağımsızdır’. Kızıl Büyü R2‘ çipi girin.

Ancak her iki cihaz da ICE 11.0 soğutma sistemini barındırıyor. Böylece oyuncuların uzun oyun saatlerinde telefonun ısınmasına karşı gelişigüzel bir telaşı olmuyor. Telefonların içindeki soğutma fanı 20.000 RPM’ye kadar çıkabiliyor.

Son bir fark: 8 Pro’nun aksine Nubia Red Magic 8 Pro+ şeffaf arka kapakyer verir.

Nubia Red Magic 8 Pro fiyatı:

  • 8GB RAM + 128GB depolama:3.999 yuan (vergisiz 10.700 TL)

Nubia Red Magic 8 Pro+ fiyatı:

  • 12GB RAM + 256GB depolama:5.199 yuan (vergi hariç 13.950 TL)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu