Yaşam

Seni Ellere Vermem canlı izle! ATV Vermem Sen Eller 9. bölüm canlı izle! Seni Eline Vermem Son bölümde neler yaşandı? 13 Ağustos atv canlı izle!

seni ellere vermeyeceğim Ali Balcı’nın yönettiği, senaryosunu Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçlü ve Samed Aslan’ın yazdığı, ilk bölümü 18 Haziran 2023’te yayınlanan AKN Sinema imzalı romantik komedi Türk televizyon dizisidir. Seni Ellere Vermem canlı izle! 13 Ağustos Atv Seni Ele Vermem 9. bölüm canlı izle! Sana El Vermem Son bölümde neler oldu? ATV’yi canlı izle!

CANLI YAYIN NEREDE VE NASIL İZLENİR?

“Vermem Seni Ellere” dizisini TV’de izleyebileceğiniz gibi, ATV’nin resmi web sitesinde de izleyebilirsiniz.

EL VERMEDİM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mehmet, Zeliş için kendini ateşe atıyor!

Mehmet ve Hande’nin nişanlandığını öğrenen Zeliş büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ama içten içe bunun saçmalık olduğuna inanmak istiyor. Gerçeği duymak için kendini Turgut’un evinde bulur. Ancak evde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Zeliş öyle çarpıcı bir gerçekle yüzleşir ki yaşadıklarına şaşırır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Hande’nin bir cümlesiyle Zeliş’in Mehmet’e dair bütün umutları da sönmüştür. Zeliş artık aşkını kalbine gömecek ve Mehmet’i sonsuza dek unutacaktır. Ancak Mehmet’in Zeliş’ten ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Kuşlar kulağına Zeliş’in onu hala sevdiğini fısıldarken soluğu Zeliş’le alır. Zeliş, Mehmet’ten kurtulmak için öyle bir yol dener ki bu işin sonunda Mehmet’i adeta ateşe atar. Mehmet’i yanmaktan son anda kurtaran Zeliş, Mehmet’le yeniden baş başa kalmış ve aşk ateşinde kendini yakmayı tercih etmiştir. Ancak Mehmet’in saçmalıkları artık bir bir karışmaktadır. Zeliş geçmişin hesabını sorunca Mehmet için çember daralır. Bu nedenle Mehmet, kendisini temizlemek ve Zeliş’in tüm soru işaretlerini yok etmek için riskli bir plan yapar. Planın sonunda Hande hiç düşünmediği bir duruma düşer. Mehmet ve Zeliş, Hande’nin vazgeçtiğini düşünürler ama Hande eskisinden daha da kırgındır. Kısasa kısas diyerek Mehmet’i büyük bir tuzağa düşürecekken, Mehmet kimsenin beklemediği bir saldırıda bulunur. Bu atılımla muhtemelen Mehmet Zeliş’i Hande’nin tüm kötülüklerinden koruyacak ama bunun bedelini ağır ödeyecektir.

ELİME VERMEYİM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Eğer gitmeme izin vermezsen, senden nasıl kurtulacağımı biliyorum!”

Zeliş, Mehmet’le ilgili çarpıcı gerçekleri öğrenmiş ve büyük bir yıkım yaşamıştır. Sevdiği adam tarafından aylarca aldatılmış, bir yalana aşık olmuştur. Zeliş bu acı gerçeklerle yüzleşirken, Mehmet de hayatına kaldığı yerden devam edip etmeyeceğine karar vermeye çalışmaktadır. Evet, Zeliş’e saçma sapan şeyler söylemiştir ama bunun suçluluğunu da ağır bir şekilde hissetmektedir. Öyle ki Zeliş tarafından vurulmayı bile kabullenmiş ve bunu hak ettiğini düşünmüştür.

Zelis, Mehmetsiz; Mehmet, Zelişsiz hayatına alışmaya çalışmaktadır ve ikisi de zor günler geçirmektedir. Ancak geri adım atmaya da hiç niyetleri yok. Mehmet’in mahcubiyeti; Zeliş’in öfkesi ve hayal kırıklığı da bir yara beredir. Ancak kader yeniden ağ örmekte gecikmeyecek ve Zeliş ile Mehmet’i yan yana değil karşı karşıya getirecektir. Zeliş, Mehmet’in hayatındaki en değerli insan olan babasına zarar verdiğini düşündüğünde, Zeliş’in bitmez tükenmez düşmanlığı yeniden alevlenecektir. Bunun üzerine Zeliş, Mehmet’in kurmaya çalıştığı yeni hayatı yıkmak isteyecektir. Mehmet için iki seçenek vardır. Ya hayatının yerle bir olmasını izleyecek ya da kendi yıkımının bedelini Zeliş’e affettirecektir.

SENİ ELLERE VERMEYECEĞİM

Emre Bey – Mehmet

Buse Meral – Zelis

Fatih Al – Şakir

Filiz Ahmet – Peri

Cihat Tamer – İdris

Bülent Alkis – Akif

Goncagül Sunar – Emine

Bahtiyar Engin – Turgut

Burak Can – Uğur

İlayda Ildır – Hande

Sina Özer – Kıvanç

Şeyma Vece – Aslı

Meriç Özkaya – Fikret

İpek Özağan – Nazlı

Kayhan Açıkgöz – Soner

Esin Gündoğdu – Hüsne

Duygu Kumu – Seval

Berk Artran – Durmuş

Selen Polat – Hasibe

haber-pursaklar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu