Ekonomi

TEB Arval, “Kolay Park” ile İstanbul’da park sorununa çözüm sunuyor

Kurumlara operasyonel araç kiralama ve filo idaresi tahlilleri sunan TEB Arval, firmalar ve şoförleri için İstanbul’da park sorununu ortadan kaldırarak İSPARK’a ilişkin park noktalarında temassız, süratli ve konforlu park imkanı sağlıyor.

TEB Arval’den yapılan açıklamaya nazaran, TEB Arval küresel Arval Beyond stratejisi doğrultusunda sürdürülebilir mobilite tahlillerine bir yenisini daha ekledi.

“Kolay Park” hizmetiyle firmalar ve şoförleri için İstanbul’da park sorununu ortadan kaldırarak İSPARK’a ilişkin park noktalarında temassız, süratli ve konforlu park imkanı sunuyor.

TEB Arval’in devreye aldığı “Kolay Park” tahlili sayesinde firmalar, sarfiyat idaresi, idari iş yükünde azalma ve çalışan memnuniyeti üzere avantajlar elde ederken, vakitten tasarruf eden şoförler ise sınırsız müddet ve sayıda park imkanından kolay ve rahat bir formda yararlanabilecek.

Kolay Park hizmetinden yararlanan şoförler, plaka tanıma sistemi tarafından bariyerlerin otomatik açılması sonrasında park yerini kullanmaya başlıyor. Yol üstü parklarda ise İSPARK çalışanının plakayı sisteme girmesinin akabinde park ediliyor ve şoförler ödeme sürecine gerek kalmadan vakit kazanmış oluyor.

“Kolay Park” hizmeti sayesinde firmalar ve şoförleri masraf süreçleri, onaylar, fiş ve dekontlarla uğraşmayacak. Firmalar ana işlerine odaklanırken, bu süreçleri onların yerine “Kolay Park” hizmeti ile TEB Arval üstlenecek. “Kolay Park” sayesinde şoförler de otoparklarda ödeme yapmalarına gerek kalmadan, otopark fişleriyle uğraşmadan temassız, süratli ve konforlu park imkanından hafta sonu da dahil her gün yararlanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu